Első osztályosok beiratása a 2019/2020. tanévre

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Győri Járási Hivatala a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (8) bekezdése alapján meghatározta az iskolák felvételi körzetét, valamint a pedagógiai szakszolgálatot ellátó intézmény működési körzetét a 2019/2020. tanévre vonatkozóan.
A döntést tartalmazó dokumentumok közzétételre kerültek a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal honlapján, amely az alábbi linken érhető el:

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/gyor-moson-sopron/hirek/a-2019-2020-tanevre-meghatarozott-altalanos-iskolai-felveteli-korzetek 

Győr-Moson-Sopron Megye valamennyi járási hivatala a nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló hatályos EMMI rendeletben foglaltaknak megfelelően a 2019. évben tankötelessé váló gyermekek általános iskolai beiratkozásának időpontját az alábbiak szerint határozta meg:

2019. április 11. (csütörtök) 8:00 - 19:00 óra között
2019. április 12. (péntek) 8:00 - 19:00 óra között

A döntést tartalmazó dokumentumok közzétételre kerültek a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal honlapján, amely az alábbi linken érhető el:

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/gyor-moson-sopron/hirek/beiratkozas-az-altalanos-iskolak-elso-evfolyamara-2019-2020-tanev 

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!