ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A Győri Tankerületi Központ által fenntartott köznevelési intézmények működéséhez kapcsolódóan, a gyermekek, a tanulók és törvényes képvoselőik részér...

1 százalék

TISZTELT SZÜLŐ, TISZTELT SEGÍTŐNK!

A parlament döntése alapján az adózó állampolgárok személyi jövedelemadójuk egy százalékát közcélra fordíthatják. Ezt a mellékelt nyilatkozattal ÖN is megteheti.

Szeretnénk, ha az előző évekhez hasonlóan, ebben az esztendőben is sokan döntenének úgy, hogy az iskola alapítványát támogatják a befizetett adójuk egy százalékával!

Iskolánk tanulóinak - az Ön - gyermekének, munkáját, tanulását segítendő jött létre a " TANULÓINKÉRT ALAPÍTVÁNY". Alapítványunk alapító okiratában szerepel a " Gönyűi Általános Iskola tanulói részére oktatási, nevelési, művelődési feladatok ellátásához szükséges korszerű feltételek biztosítása, műszaki, technikai eszközök beszerzése, karbantartása"

Az elmúlt évek során sikerült létrehozni, korszerűsíteni a számítástechnikai és egyéb szaktantermeinket, tudtunk CD lejátszókat, térképeket, padokat, kísérleti eszközöket, sportszereket vásárolni.

A KÖVETKEZŐ ÉVEK SORÁN IS FONTOS FELADAT LESZ SZÁMUNKRA, HOGY SEGÍTSÜK AZ ISKOLA TERVEINEK MEGVALÓSULÁSÁT.

Az egy százalékok felhasználásáról évente a helyi újságban és az iskola honlapján (www.szechenyigonyu.hu) teszünk közzé közérdekű hirdetést.

Amennyiben úgy gondolja, hogy céljainkkal egyetért, kérjük, hogy a befizetett adója egy százalékával segítse tanulóink boldogulását!

Kérjük, hogy rokonai és ismerősei körében is ismertesse felhívásunk tartalmát, hogy minél többen támogathassák alapítványunkat!

A felhívással egyidejűleg köszönjük a felajánlók eddigi támogatását!

 

 Az Ön és más állampolgárok által tett egy százalékos felajánlással alapítványunk vagyona 771 017,- Ft-tal gyarapodott az előző esztendőben.

 

Alapítványunk neve:            TANULÓINKÉRT ALAPÍTVÁNY

Adószámunk:                        18526176 - 1 - 08

 

Segítségét előre is köszönjük!

 

Gönyű, 2018. január 22.

 

 

 

 

       

                   Kiss Béla                                          Burjánné Szigethy Mónika

                    igazgató                                               kuratórium elnöke     

 

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!