AKTUALITÁSOK

Tisztelt Szülő!

Tekintettel a Magyarország Kormánya által 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzetre, a 45/2020. (III. 14.) Korm. rendelet előírására, a 1102/2020. (III.14.) Korm. határozatra, a 3/2020. (III.14.) EMMI határozatra, a Győri Tankerületi Központ tájékoztatására és a települési válságstáb megbeszélésére a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola további tevékenységével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adom:

2020. március 16. (hétfő) napjától:

  • A Gönyűi Széchenyi István Általános Iskolában az oktató-nevelő munka tantermen kívüli digitális munkarendben kerül megszervezésre, azaz továbbra is biztosítjuk tanulónk számára a tanulás lehetőségét.
  • Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos az iskola oktatási célú látogatása.
  • A tananyag kijelölése, a tanulás támogatása és az ellenőrzés személyes találkozást nem igénylő formában történik (online, telefon, levél). Kérem, hogy folyamatosan figyeljék az e-Kréta felületet, annak értesítéseit!
  • A tanulók kerüljék a találkozásokat, közös programokat!
  • Felügyeletüket kis csoportokban célszerű megszervezni a szülők, családok, szomszédok bevonásával.
  • A gyermekek felügyeletét nem javasolt a legveszélyeztetettebbnek tekinthető nagyszülőkre bízni.
  • Az iskola munkaterv szerinti, további programjainak megvalósítását, határozatlan ideig felfüggesztettem.
  • Az étkezést, minden tanulónkra vonatkozóan, lemondtam a szolgáltatónál, mivel az iskola épületében lévő étterem használata a továbbiakban nem lehetséges. A befizetett és igénybe nem vett étkezés összegét a továbbiakban beszámítjuk, amennyiben az nem lehetséges, úgy az visszafizetésre kerül.
  • 2020. március 16-20. között, naponta 7:30-10:00, valamint 14:00-16:00 óráig az épületből az itt hagyott személyes felszerelések elvihetők, az épület e célból történő látogatására lehetőséget biztosítok.
  • Az egyedi szülői kéréseket, fogadom, folyamatosan rendelkezésre állok az info@szechenyi-gonyu.sulinet.hu címen, vagy a +36 20 4259710, illetve a +36 20 4116571 telefonszámokon.

 Gönyű, 2020.03.15.

Kiss Béla igazgató

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!