FIGYELEM!!!

Tisztelt Szülő!

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében bejelentett, az iskolánkat is érintő intézkedések mindenkit foglalkoztatnak. Jelenlegi ismereteink alapján, mint arról bizonyára értesültek, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr bejelentette, hogy hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Ennek megfelelően 2020. március 16. (hétfő) napjától a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskolában a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre, a tanulók az intézményt nem látogathatják.

A szolgáltatóval és a polgármester úrral történt egyeztetést követően a menzai és napközis étkezést hétfőtől (2020.03.16.) határozatlan ideig lemondtuk.

A jövő héttől bevezetésre kerülő egyéb változásokkal kapcsolatban, a megfelelő információk birtokában, várhatóan a holnapi napon fogom Önt az e-Kréta üzenőfal felületén, az intézmény honlapján és Facebook oldalán tájékoztatni.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket kérjük, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk végezni együtt a feladatainkat.

Megértését, együttműködését előre is köszönöm!

Gönyű, 2020. 03.14.                                        Kiss Béla igazgató

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!