Napközi tanulószoba

Napközi, tanulószoba

Iskolábnkban tanítási napokon a délutáni időszakban az 1-4. évfolyamon napközi, az 5-8. évfolyamon tanulószoba működik.
A napközis és tanulószobai foglalkozások a tanórai foglakozásokat követik.
A tanítási idő végeztével a napközis és tanulószobás, továbbá az iskolai étkeztetésben részt vevő tanulók a felügyeletet ellátó tanárok utasításai szerint járnak el az étkezés (ebéd) időtartama alatt.
Az iskolai étkeztetésben részt vevő tanulók az ebéd befejezését követően a felügyeletet ellátó pedagógus engedélyével elhagyják az iskolát.
A napközis és tanulószobai foglalkozásokon részt vevő tanulók tevékenységét a foglalkozások kezdetéig a felügyeletet ellátó tanárok irányítják.
A napközis és tanulószobai foglalkozások befejezése után a pedagógusok a portához kísérik, majd hazaengedik a tanulókat.
A napközis és tanulószobás tanulók 16 órakor (kivételes esetben szülői kérésre ettől az időponttól eltérő időben, legkésőbb 17 órakor) hagyják el az iskola épületét. A tanuló a szülő írásbeli, vagy személyes kérésére, a foglalkozást vezető pedagógus engedélyével távozhat a foglalkozási idő alatt az iskolából. 
Nevelői felügyelet nélkül az iskola területén tanuló nem tartózkodhat.

Kép

BGA -megv.

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!