Angol fordítási verseny

2024-ben immáron 27. éve, hogy a győri Gárdonyi Géza Általános Iskola egyik lelkes német tanára, Szitáné Pintér Erika javaslatára, elindult a Gárdonyi Fordítási Verseny, amely mára megyei szintűvé nőtte ki magát.  A gyerekek és az idegen nyelvet tanító kollegák körében, azóta is töretlen a sikere a minden évben megrendezésre kerülő megmérettetésnek. Idén, április 24-én a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola lelkes kis csapata is részt vett ezen a rendezényen. Az 5. évfolyamból: Egervári Barnabás, Tunyogi Márk, 6. évfolyamból: Fekete Viktória, Kovács Zsófia Bogárka, Megyesi Lili Jázmin, Sági Levente, 7. évfolyamból: Nagy Lily Ann, Nagy Zsanett, Tóth Ramóna.  Tanulóink nagyon élvezték a felkészülés időszakát és a megmérettetés izgalmait. A verseny eredményéről még nem kaptunk tájékoztatást.

                                                                                                          Németh Katalin angoltanár

Kép

BGA -megv.

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!