Egy százalék (1%)

Tisztelt szülők, tisztelt segítők!

A parlament döntése alapján az adózó állampolgárok személyi jövedelemadójuk egy százalékát közcélra fordíthatják. 
Szeretnénk, ha az előző évekhez hasonlóan, ebben az esztendőben is sokan döntenének úgy, hogy az iskola alapítványát támogatják a befizetett adójuk egy százalékával!

Iskolánk tanulóinak - az Ön - gyermekének, munkáját, tanulását segítendő jött létre a " TANULÓINKÉRT ALAPÍTVÁNY". Alapítványunk alapító okiratában szerepel a " Gönyűi Általános Iskola tanulói részére oktatási, nevelési, művelődési feladatok ellátásához szükséges korszerű feltételek biztosítása, műszaki, technikai eszközök beszerzése, karbantartása" 
Az elmúlt évek során sikerült létrehozni, korszerűsíteni a számítástechnikai és egyéb szaktantermeinket, tudtunk CD lejátszókat, térképeket, padokat, kísérleti eszközöket, sportszereket vásárolni. 
A KÖVETKEZŐ ÉVEK SORÁN IS FONTOS FELADAT LESZ SZÁMUNKRA, HOGY SEGÍTSÜK AZ ISKOLA TERVEINEK MEGVALÓSULÁSÁT.
Az egy százalékok felhasználásáról évente a Kisalföld napilapban, valamint a helyi médiákban és az iskola honlapján (www.szechenyigonyu.hu) teszünk közzé közérdekű hirdetést.
Amennyiben úgy gondolja, hogy céljainkkal egyetért, kérjük, hogy a befizetett adója egy százalékával segítse tanulóink boldogulását! 
Kérjük, hogy rokonai és ismerősei körében is ismertesse felhívásunk tartalmát, hogy minél többen támogathassák alapítványunkat!
A felhívással egyidejűleg köszönjük a felajánlók eddigi támogatását!

 Az Ön és más állampolgárok által tett egy százalékos felajánlással alapítványunk vagyona 522.231,- Ft-tal gyarapodott az előző esztendőben.

Alapítványunk neve:  TANULÓINKÉRT ALAPÍTVÁNY
Adószámunk:   18526176 - 1 - 08

Segítségét előre is köszönjük!

Gönyű, 2009. január 23.

Kiss Béla Hencz Istvánné
igazgató kuratórium elnöke

Kép

BGA -megv.

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!