Erdei iskola

Iskolánk 4. osztályos tanulói idén különleges osztálykiránduláson vettek részt, hiszen május 2-3-ig a Ravazdi Erdei Iskola vendégszeretetét élvezhették. A gyerekek már a tanév eleje óta izgatottan várták ezt a két napot, hiszen legtöbbjüknek ez volt az első ilyen élménye. Sokat készültünk rá, mert szerettük volna utolsó közös kirándulásunkat igazán felejthetetlenné tenni. A szülők nagyon támogatóak voltak, nemcsak az utazásban segítettek, hanem elláttak bennünket mindenféle finomságokkal is. Napi három programon vettünk részt és sok új dolgot tanultunk a magyar erdők élővilágáról. Kiemelten fontosnak tartjuk tanulóink környezeti nevelését, ezért nagyon örültünk annak, hogy a környezetismeret órákon már megtanult tudást sikerült az élménypedagógia segítségével elmélyíteni diákjainkban.

Egervári Andrea, Zvezdovitsné Gangl Tímea, Jaró Renáta
szervező és kísérő pedagógusok

Kép

BGA -megv.

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!