Öveges Nap Péren

2024. április 26-án, pénteken a Péri Öveges József Általános Iskola szervezésében került megrendezésre az Ifjú Fizikusok/Fifikusok Találkozója, melyen a mi iskolánk nyolcadikos diákjai: Both László Botond, Kurdi Gergő, Szémán Róbert tanulók is részt vettek a csapatversenyen. Az egész napos rendezvény keretében 10 csapat mérte össze tudását a természettudományok és általános tájékozottság tekintetében. Változatos, érdekes feladatok várták a diákokat: rejtvényfejtés, képfelismerés, számításos, logikai példák megoldása. A finom ebéd után az eredményhirdetés kezdetéig az íjászkodást is kipróbálhatták a gyerekek. Nagyon büszke voltam tanítványaimra, mert sikerült a remek versenyzésükkel a harmadik helyezést megszerezniük. Köszönöm a gönyűi önkormányzat segítségét az utaztatásban.

                                                                                                                               Horváth Józsefné tanár

Kép

BGA -megv.

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!