MANÓ TANODA 2016/2017.

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2016.10.04 15:27

KEDVES SZÜLŐ!

KEDVES LEENDŐ ELSŐ OSZTÁLYOS TANULÓ!

Iskolánk a 2016/17-es tanévben iskola előkészítő foglalkozásokat szervez, azoknak a jelenleg még óvodás gyerekeknek, akik a következő tanévre tankötelesek és egyúttal elsős tanulók lesznek.  A mi „Manó Tanodánk”-ba várunk minden 6-7 éves kisgyermeket, aki 2017 szeptemberében kezdi iskolai tanulmányait, várhatóan a település általános iskolájában. 

Tovább

Őszi túranap iskolánkban

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2016.10.04 15:26

Iskolánkban a 2016/ 2017-es tanév őszi túranapját szeptember 9-én egy szép napsütéses őszi napontartottuk meg a Pákozdi csata emlékére. Minden osztály, csapat előzetes feladatként készített: csatakiáltást, csapatzászlót, jelvényt, menetlevelet, valamint csapatnevet választott: Pákozdi juniorok, Gábor Áron tüzérei, Pákozdi ágyúsok, Sukorói tüzérek, Rézágyú ördögei, Pákozdi hősök, Huszárok…. Tanulóink  felkészülten hajtották végre az állomásokon a feladatokat,méltón tisztelegve a múlt előtt. Szép eredmények születtek, jó hangulatban töltöttük el ezt a napot.

                                                                                            Fazekas Szilvia
DÖK munkáját segítő pedagógus

Tovább

Balatonszárszó - sporttábor

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2016.10.04 15:24

Szlovákiai testvér-településünk tanulóival az idén is egy kellemes hetet tölthettünk el a Balaton partján. Rózsika, Csilla és Timi néni segítségével számtalan programban vettünk részt a gyerekekkel, versenyeztünk szárazföldön és vízen. Csoportmunkában, párban és egyénileg is összemértük tudásunkat, s győzött a jobb. Rengeteg új élménnyel gazdagodtunk.

Tovább

MAGYAR REKORDER AZ ISKOLA KÖZÖSSÉGE

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2016.10.04 15:22

A 2016. június 25 –én, megrendezésre került Duna nap részeként rekord kísérletet is szerveztek. Ehhez kérték a szervezők az iskola tanulóinak, tanárainak, szülőknek a segítségét.

Tovább

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!