NYÍLT NAPOK ISKOLÁNKBAN

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2017.02.04 20:47

A Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola tantestülete nevében szeretettel hívom meg tanítványaink szüleit és minden érdeklődőt, iskolánk hagyományosan megszervezésre kerülő nyílt tanítási napjaira.

Tovább

TÁJÉKOZTATÓ LEENDŐ ELSŐSÖK SZÜLEINEK

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2017.02.04 20:46

Tisztelt Szülők!

Felhívom mindazon szülők figyelmét, akiknek gyermeke a 2017/2018. tanévben tanköteles korú lesz, a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókra.

Tovább

1%

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2017.02.04 20:44

TISZTELT SZÜLŐ, TISZTELT SEGÍTŐNK!

 A parlament döntése alapján az adózó állampolgárok személyi jövedelemadójuk egy százalékát közcélra fordíthatják. Ezt a mellékelt nyilatkozattal ÖN is megteheti.

Tovább

SPORTELMÉLETI VETÉLKEDŐ

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2017.02.04 20:42

Évtizedes hagyománya van iskolánkban a sportelméleti vetélkedő megszervezésének. A felső tagozatosok közül, osztályonként a három legjobb eredményt elért tanuló került a döntőbe, amely december 7-én került lebonyolításra.

Tovább

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!