NYÁRON SEM ÁLL MEG AZ ÉLET

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2016.08.11 20:30

Felújítás – korszerűsítés az iskolában

 

Az iskolai élet periodikusságából fakad, hogy a csupán a nyár alkalmas a különböző felújítások, korszerűsítések elvégzésére. 2016 nyarára is jutott tennivalónk. Örömmel mondom ezt, hiszen az ésszerű kiadásokkal sikerül a meglévő értékeinket tovább működtetni, mi több fejleszteni, szebbé és korszerűbbé tenni. 

Tovább

MAGYAR REKORDER AZ ISKOLA KÖZÖSSÉGE

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2016.08.11 20:27

A 2016. június 25 –én, megrendezésre került Duna nap részeként rekord kísérletet is szerveztek. Ehhez kérték a szervezők az iskola tanulóinak, tanárainak, szülőknek a segítségét.

Tovább

Tájékoztató az ajándék cirkuszjegyek felhasználásáról

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2016.07.13 11:57

Tisztelt Szülők!

A  Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. a kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező tanulók részére cirkuszjegyet ajándékozott, mely felhasználhatóságának körét kiterjesztette annak érdekében, hogy azok a gyerekek, akik a nagy távolság miatt nem tudják igénybe venni a jutalmat, de szeretnének cirkuszba menni, a lakóhelyükhöz legközelebb játszó utazó cirkuszban ezt megtehessék. 

Tovább

Tanulóinkért Alapítvány 1%

Kategória : Főoldal Létrehozva: 2016.02.01 15:27

TISZTELT SZÜLŐ, TISZTELT SEGÍTŐNK!

 

A parlament döntése alapján az adózó állampolgárok személyi jövedelemadójuk egy százalékát közcélra fordíthatják. Ezt a mellékelt nyilatkozattal ÖN is megteheti.

Szeretnénk, ha az előző évekhez hasonlóan, ebben az esztendőben is sokan döntenének úgy, hogy az iskola alapítványát támogatják a befizetett adójuk egy százalékával!

Iskolánk tanulóinak - az Ön - gyermekének, munkáját, tanulását segítendő jött létre a " TANULÓINKÉRT ALAPÍTVÁNY". Alapítványunk alapító okiratában szerepel a " Gönyűi Általános Iskola tanulói részére oktatási, nevelési, művelődési feladatok ellátásához szükséges korszerű feltételek biztosítása, műszaki, technikai eszközök beszerzése, karbantartása"

Tovább

Névadónk

Gróf Széchenyi István


Gróf Széchenyi István - a Magyar Tudományos Akadémia megalapítója - 1791. szeptember 21-én született Bécsben, a nagy múltú és dúsgazdag Széchényi család ötödik gyermekeként. Apja Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítója.

Bővebben >

Bemutatkozunk

 

Tisztelt érdeklődő! Ön a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola honlapját nyitotta meg.

 

Régi elképzelésünk megvalósulását látja, amikor megtekinti iskolánk tájékoztató oldalait. Reméljük, hogy a következőkben meg tudjuk ismertetni iskolánk életének sokszínűségével, tanulóink eredményeivel, ünnep- és hétköznapjainkkal. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Gönyű-Győr buszmenetrend

Gönyű már szelektál

Eseménynaptár

Étlap

Befektetés a jövőbe

Időjárás

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!